play

KalPa murskaavan tehokas ylivoimalla, Jaakko Rissasen paluu herätti kuopiolaiset lentoon

STT-Lehtikuva

Loukkaantumisensa jälkeen kehiin palannut Jaakko Rissanen toimi yhtenä kapellimestarina, kun alavireisesti kautensa aloittanut KalPa murjoi kotijäällään Tampereen Ilveksen maalein 5–0 miesten jääkiekkoliigassa. Rissanen sai syöttöpisteet kahteen ylivoimamaaliin.

Yhteensä kuopiolaiset iskivät peräti neljä osumaa miesylivoimalla tuplaten samalla kauden aiemman ylivoimamaalien määränsä. Voitto oli KalPalle kauden toinen ja ensimmäinen täydellä pistepotilla.

–  Pitää olla todella iloinen joukkueen puolesta. Oltiin vähän painetilanteessa ja tarvittiin tämä voitto. Joukkue teki kovan valmistautumisen tähän peliin, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen suitsutti omiaan.

Rissasen (0+2) lisäksi kahteen tehopisteeseen ylsivät illan maalitehtailun aloittanut Aapeli Räsänen, Juuso Könönen, Aleksi Klemetti ja Matti Järvinen, joiden pistesaldo oli 1+1. Alkukaudella haparoivia otteita esittänyt KalPa-maalivahti Eero Kilpeläinen torjui kauden ensimmäisen ja koko liigauran 52. nollapelinsä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olen pyytänyt Eerolta parempaa suoritusta ja sitä nyt saatiin. Viimeisen päälle ammattimiehestä on kyse, Miettinen kehaisi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi