play

KalPan kanadalaisvahti on saanut maagisen startin Liigaan – nollapeli myös toisesta ottelusta

STT-Lehtikuva

Maajoukkuetauon aikana KalPan riveihin saapuneen kanadalaismaalivahti Connor LaCouveen tulo Liigaan on ollut suorastaan sensaatiomainen. Viikon ja koko liigauran toinen ottelu toi miehelle toisen peräkkäisen nollapelin, kun KalPa kaatoi kotijäällään Lukon maalein 1–0.

Kuopiolaisten ainokaisesta vastasi joukkueen paras pistemies Miikka Pitkänen, joka onnistui avauserässä kahden miehen ylivoimalla. Loput hoiti 22 kertaa nollapelinsä eteen torjunut LaCouvee, joka sai myös paljon tukea uhrautuvasti esiintyneeltä KalPan puolustukselta.

Illan toinen juhlakalu oli entinen KalPa-puolustaja Jussi Timonen, jonka upeaa uraa kunnioitettiin tunnelmallisesti ennen ottelun alkua. KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen näki voitossa paljon yhtymäkohtia juuri Timosen pelaajaprofiiliin.

– Joukkue oli sitoutunut, kova kamppailemaan ja teki juuri sitä mitä pyydettiin. Sopi hyvin tähän illan teemaan ja Jussi Timosen uran kunnioittamiseen, Miettinen kehui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

KalPa on ollut viime aikoina kova kotonaan, sillä voitto oli viides peräkkäinen kotikaukalossa. Lukon tappioputki kasvoi puolestaan jo neljän ottelun mittaiseksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi