play

Kanada nousi voittoon Yhdysvalloista maiden MM-kenraalissa

STT-Lehtikuva

Helsingin jäähallissa ottelivat keskiviikkona pitkän matkan vieraat, kun Kanada ja Yhdysvallat kohtasivat maiden ainoassa harjoitusottelussa kohti perjantaina alkavaa jääkiekon miesten MM-turnausta. Tasaisen väännön jälkeen voittajaksi kirjattiin Kanada lukemin 4–3 voittolaukauskisan jälkeen.

Kanadalle maalasivat Dylan Cozens, Cole Sillinger sekä kolmannessä erässä 3–3-tasoituksen vajaat kolme minuuttia ennen päätössummeria tehnyt Josh Anderson. Suomen kanssa samassa alkulohkossa pelaavalle Yhdysvalloille osuivat Riley Barber, Kieffer Bellows ja Karson Kuhlman. Voittolaukauskisassa Kanada osui kahdesti, Yhdysvallat kerran.

Kanada avaa kisansa perjantaina Helsingissä Saksaa vastaan. Yhdysvallat kohtaa Tampereella perjantaina Latvian, ja Suomen se saa vastaansa ensi maanantaina.

–  Oli hienoa päästä pelaamaan yksi ottelu ennen kuin tosipelit perjantaina alkavat. Meillä on hieno ryhmä ja kokoamme vielä palapeliä hieman, mutta tämä auttoi kohti Latvia-peliä, Yhdysvaltain päävalmentaja David Quinn totesi maansa kiekkoliiton sivuilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi