play

Kansainvälinen luisteluliitto antoi Suomen taitoluisteluliitolle kolmannen huippukilpailun ensi kaudeksi – "Harvinaislaatuinen tilaisuus"

STT-Lehtikuva

Suomen taitoluisteluliitto järjestää 25.–27. marraskuuta Espoon areenassa kansainvälisen grand prix -sarjan kilpailun. Alun perin Venäjän piti järjestää kilpailu, mutta Kansainvälinen luisteluliitto (ISU) päätti siirtää sen toiseen maahan ja antoi järjestämisvastuun Suomelle.

Taitoluisteluliiton tiedotteen mukaan kerta on toinen, kun Suomessa järjestetään grand prix -sarjan kilpailu. Edellinen oli Helsingin jäähallissa neljä vuotta sitten.

Kaudesta on luvassa todellinen huippukilpailujen kausi Suomessa, koska lokakuun alussa Espoossa luistellaan ISU:n challenger-sarjan Finlandia Trophy ja tammikuussa EM-kilpailut.

–  Näin monen tämän tasoisen kilpailun järjestäminen yhden kauden aikana on harvinaislaatuinen tilaisuus mille tahansa lajille. Meidän tukenamme on laaja vapaaehtoisjoukko, joista olemme erityisen onnellisia, Suomen taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Grand prix -sarjan kilpailuun saapuu noin 60 maailman kärkiluistelijaa. Areenan jäällä kisataan naisten ja miesten yksinluistelussa, jäätanssissa ja pariluistelussa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi