play

Kansainvälistä loistoa Tornion Laivakankaalla

STT-Lehtikuva

Tornion Toto75-kierros päättyi jättiyllätykseen, kun Tone Merete Pettersenin valmentama Pretty Devil kiersi kaikki. Midnight Racen suursuosikki Hector Sisu ei ollut oma itsensä, mutta se olisi parhaana päivänäkin joutunut koville Pretty Devilin hirmukirin edessä. Norjalaisomistuksessa kilpaileva ruuna oli iltapäivän väriläiskä.

–  Uskomaton esitys, hevosen hoitaja Marita Johanne Leivseth kommentoi.

–  Valmentaja lähti Bjerkeen huutokauppaan myymään varsaa, ja tuli hevosen kanssa Tornioon kilpailemaan. Olen töissä tallilla, ja vastaan Tone Merete Pettersenin hevosten päivittäisestä hyvinvoinnista.

Enon Vilppi vei kylmäveristen päälähdön hienolla suorituksella. Kurikan pariskunta Katja Luoma ja Jari Autio ei tehnyt hukkareissua viime viikonloppuna Rovaniemen Kirppu-ajoon, kun tuomisina oli hopea. Nyt se kirkastui kullaksi, kun ori pääsi etenemään kärkipaikalle saakka.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Enon Vilppi on melkoinen ihmemies, Jari Autio kommentoi.

–  Se on treenannut itse itseään tarhassa, mutta nyt ori on vähentänyt touhuamista ja keskittyy startissakin paremmin oleelliseen. Pohjoismaiden mestaruus kiinnostaa ilman muuta, mutta kun lumi tulee maahan, niin kausi lopetetaan. Hokkikelit eivät sille sovi.

Lämminveristen avoin lähtö oli kotiradan President Lindyn juhlaa. Ari Aatsingin valmennettava hallitsi suvereenisti lähdöstä maaliin. Talliin tuli myös toinen napakymppi, kun Chrissies Symphony käytti samaa taktiikkaa hyväkseen.

Dainamin, Bond Eagle ja Zogo Match olivat kierroksen muut voittajat. Pretty Devilin jättiyllätyksen myötä seitsemän -oikein tuloksen palkittiin kuitenkin yli 2  000 euron potilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi