play

Karhu Basket jatkoi voitokasta viikkoaan

STT-Lehtikuva

Miesten Korisliigan mestaruutta puolustava Kauhajoen Karhu Basket jatkoi kotipelissään voittokulkua, kun se kukisti Uudenkaupungin Korihait selvästi 80–48 sunnuntaina.

Korisliigan viimeinen maaottelutaukoa edeltänyt ottelu oli Karhu Basketille neljäs peli kahdeksaan päivään. Yksi noista peleistä oli keskiviikkoinen eurocupin peli Unkarissa.

Korihait antoi Karhu Basketille hyvän vastuksen toisen jakson puoliväliin asti, jolloin se johti peliä viimeisen kerran.

Kotivoitto alkoi kypsyä kolmannen jakson puolivälissä, kun ero kasvoi yli 20 pisteeseen. Lopulta Korihait jäi 48 pisteellään liigasyksyn pienimpiin pisteisiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Pelaajien fokus oli arvoitus, mutta peli hoidettiin ammattimaisesti. Peli ei ollut mitenkään korkeatasoinen. Parasta antia oli voiton lisäksi se, että pelaajat pysyivät terveinä, kommentoi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Viidennellä peräkkäisellä liigavoitolla sarjataulukossa kakkoseksi nousseen Karhu Basketin tehokkaimpia olivat Kuany Kuany 16 pisteellä ja Daniel Dolenc sekä Manny Patterson 12 pisteellä.

Viimeiseltä sijalta sarjatauolle lähteneestä Korihaista Mikael Aallolle riitti yhdeksän pistettä joukkueen tehomiehen titteliin.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi