play

Karjalaisen suorat lähetykset jatkuvat: Luvassa pesäpalloa Viinijärveltä ja Joensuusta sekä voimailua Juuasta

Joensuun Mailan otteita poikien Superpesiksessä päästään seuraamaan suorassa lähetyksessä jälleen ensi viikon maanantaina.

Joensuun Mailan otteita poikien Superpesiksessä päästään seuraamaan suorassa lähetyksessä jälleen ensi viikon maanantaina. Kuva: Niko Jouhkimainen

Petri Siitonen

Karjalaisen suorat lähetykset jatkuvat tällä viikolla, kun Viinijärven Pallokentällä kohtaavat keskiviikkona kello 18 alkavassa ottelussa Viinijärven Urheilijat sekä Joensuun Mailan kakkosjoukkue. ViU on pelannut neljä ottelua keräten niistä yhtä monta pistettä. JoMalle tuleva ottelu on vasta toinen.

Ottelussa kommentaattorina toimii ViU:n entinen tähtipelaaja Kati Tahvanainen ja pelin selostaa Petri Siitonen.

Lauantaina Juuassa voimaillaan jälleen kymmenen vahvan miehen ja naisen voimin. Lajeina ovat renkaan pyöritys, kottikärryn työntö, auton/rekan veto, painon heitto, Conan-pyörä sekä lastaus.

Tapahtumassa ovat mukana myös Suomen vahvin mies Mika Törrö sekä Suomen vahvin nainen Salla Romo, joka toimii myös asiantuntijana Kari Viljakaisen vastatessa selostuksesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ensi viikon maanantaina Karjalaisen kamerat ovat Mehtimäen pesäpallostadionilla, kun poikien Superpesis-ottelussa kohtaavat JoMa ja rovaniemeläinen Napa-Pesis. Ottelun selostaa Jani Leinonen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi