play

Kärpät otti kauden avausvoittonsa JYPistä – "Kapteenisto herätteli joukkueen hienosti"

STT-Lehtikuva

Oulun Kärpät nappasi kauden avausvoittonsa JYPistä, kun hurrikaanipaidat kellistyivät vieraskaukalossa maalein 5–3.

JYP oli ottelussa hallitseva osapuoli, mutta Kärpät puolusti omalla alueella hyvin ja oli tehokas erikoistilanteissa. Teemu Turunen ratkaisi pelin ajassa 55.53 ja iski vielä loppulukemat tyhjiin. Arttu Hyry ja David Rundblad tehoilivat 1+1.

–  Aika haastavat olivat lähtötilanteet, mutta todella iloinen ja ylpeä olen joukkueesta sekä kolmesta pisteestä. Tuloksen kanssa on ollut ongelmia, ja se ehkä näkyi kolmannessa erässä. Meidän piti olla aktiivisia, mutta meni passiivisen puolelle, Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi.

–  Myös JYP pelasi hienosti. Toisaalta oli hienoa nähdä, että kun JYP tasoitti, niin me heräsimme myös taas peliin. Kapteenisto herätteli eilen hienosti joukkueen pitämällä jääharjoitukset. Valmentajat siellä eivät saaneet edes olla paikalla, Marjamäki jatkoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jyväskyläläisten peliesitykset joukkueen laatuun nähden ovat olleet liian vaihtelevia. JYP on sarjataulukossa vasta 12. sijalla. Varsinkin erikoistilanteissa JYPillä riittää parannettavaa.

–  Kaveri iski pari maalia ylivoimalla. Emme olleet alivoimalla riittävän tarkkoja. Kolmannessa erässä olimme vastustajaa selvästi edellä, mutta ei ollut tarpeeksi viisautta ja kliinisyyttä ratkaista peliä, JYP-luotsi Jukka Rautakorpi totesi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi