play

Kärppien Galimov löi niukasti SaiPa:n Westerholmin urakkamaalivahtien taistossa

STT-Lehtikuva

Kärppien ja SaiPa:n jääkiekkoliigan kohtaamisessa lauantaina Oulussa olivat vastakkain maalivahdit, jotka ovat pelanneet joukkueidensa kaikki pelit tällä kaudella.

Ottelu oli sikäli erikoinen, että avauserässä SaiPa:n Niclas Westerholm torjui peräti 18 kertaa. Jatkossa selvästi työllistetympi oli Kärppien Stanislav Galimov.

Galimov otti pelistä kuvainnollisen voiton, kun Kärppien Saku Mäenalanen ratkaisi pelin jatkoajalla 2–1-maalillaan. Erinomaisen esityön teki Kärppien huippupuolustaja Atte Ohtamaa.

–  Totta kai tappio harmittaa, mutta oli hienoa nähdä kuinka mallikkaasti pelasimme viimeiset 40 minuuttia. Se on tuon näköistä, kun pääsemme pelin päälle ja pelaamme omilla vahvuuksillamme, SaiPa-vahti Westerholm sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ykkösvahtien hyvän vireen ansiosta Kärppien ja SaiPa:n muille veskareille ei ole lohjennut peliminuutteja alkukaudella. Kärppien varamaalivahti oli lauantaina 17-vuotias huippulupaus Niklas Kokko. Normaalisti Kärppien kakkosmaalivahtina toimii Joel Blomqvist, joka torjui torstaina Hermeksen maalilla Mestiksessä.

SaiPa:n varavahtina on ollut 19-vuotias Juho Markkanen, joka on saanut peliminuutteja seuran U20-joukkueessa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi