play

Käsirysy toi pelikiellon 11 pelaajalle NBA:ssa, Orlandosta yhdeksän pelikieltoon

STT-Lehtikuva

Koripalloliiga NBA antoi peräti 11 pelaajalle pelikieltoa keskiviikkoisesta käsirysystä Detroit Pistonsin ja Orlando Magicin ottelussa. Pistonsin Killian Hayes on joukosta pisimpään sivussa, sillä hän sai kolmen ottelun pannan. Orlandon Moritz Wagner huilaa kaksi ottelua, kun muut yhdeksän tuomittua pelaajaa ovat sivussa yhdestä ottelusta.

Tuomiot osuvat kipeimmin Orlandoon. Sen kahdeksan pelaajaa sai yhden ottelun pannan, koska he poistuivat vaihtopenkiltä sääntöjen vastaisesti. NBA ajoittaa pelikiellot kuitenkin niin, että Orlando saa vähintään kahdeksan pelaajaa mukaan kahteen seuraavaan otteluunsa.

Tunteet kuumenivat yli äyräiden ottelun toisella neljänneksellä. Orlandon Wagner tuuppasi Hayesin pelikentältä tämän tavoitellessa palloa sivurajan tuntumassa. Detroitin Hamidou Diallo ärtyi työntämisestä niin, että hän työnsi Wagneria takaapäin, ja perään Hayes löi Wagneria takaraivoon.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi