play

Karhu Basket palasi vahvasti Korisliigan joulutauolta

STT-Lehtikuva

Miesten Korisliigan kärkijoukkue Karhu Basket palasi vahvasti joulutauolta, kun se jatkoi Kauhajoella tappiottomia kotipelejään KTP-Basketia vastaan 92–73-voitolla.

Karhu Basket karkasi jo toisella neljänneksellä 28 pisteen johtoon. KTP puolitti eron toisella puoliskolla, mutta ei päässyt vakavammin uhkaamaan kotivoittoa.

–  Näytimme tänään vahvemmilta. Tuli paljon onnistumisia, ja juoksimme myös hyvin nopeita hyökkäyksiä, totesi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Rene Rougeau oli voittajien tehokkain 19 pisteellä. Urald King teki vieraille 20 pistettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Korisliigan tiistain kuuden pelin täydeltä kierrokselta peruuntuivat Vilpas–BC Nokia ja Kataja–Seagulls -ottelut kotijoukkueiden koronatartuntojen vuoksi. Siirtyneet pelit on määrä pelata tammikuussa ennen jatkosarjojen alkua.

Kouvotkin vahva kotona

Korisliigan toiseksi paras kotijoukkue Kouvot otti Kouvolassa helpon voiton sarjajumbosta Uudenkaupungin Korihaista lukemin 103–80.

Kauden kaikki vieraspelinsä hävinnyt Korihait antoi tasaisen vastuksen vielä ensimmäisellä neljänneksellä, mutta sen jälkeen liigakolmonen Kouvot lasketteli reiluun voittoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Makuach Maluach heitti Kouvoille 30 pistettä samoin kuin Mitchell Smith Korihaille.

Pyrintö ja Bisons vierasvoittoihin

Lahdessa ja Lapualla pelattiin tasaisen kamppailut, jotka päättyivät vierasvoittoihin. Lahti Basketball kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa, kun Tampereen Pyrintö haki vasta kauden toisen vierasvoittonsa pistein 94–85. Lahti johti 80–74, mutta Pyrintö käänsi pelin ja samalla voiton vietyään seuraavan kolmeminuuttisen peräti 14–0.

Ike Smith teki Pyrinnölle 27 pistettä ja Zackery Bryant Lahdelle 26.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myös nousijajoukkue Bisons Loimaa nappasi kauden toisen vierasvoittonsa, kun se kukisti Lapualla Kobrat 78–71. Bisons piti johtoa, mutta Kobrat pääsi nelisen minuuttia ennen loppua neljä pistettä edelle. Bisons vei tuon jälkeen lopun puhtaasti 11–0 ja nousi voittoon.

Zachary Copeland teki Bisonsille 19 pistettä ja Christian Lutete Kobrille 25.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi