play

Käyhkö ja Oksanen varmistivat keilailun EM-mitalit kotikisoissa

STT-Lehtikuva

Helsingin Talissa kisattavat keilailun miesten EM-kilpailut saivat isäntämaan osalta hienon alun. Perjantaina päätökseen saatu singlen eli yksittäiskisan karsinta toi paikan neljän parhaan välieriin niin Tomas Käyhkölle kuin Niko Oksasellekin, ja näin kumpikin varmisti vähintään EM-pronssin.

Oksanen keilasi 146 keilaajan joukossa karsinnan kolmanneksi tuloksella 1  411 ja Käyhkö neljänneksi tuloksella 1  403. Karsinnan kärkimiehet olivat Ruotsin Markus Jansson (1  486) ja Tshekin Jaroslav Lorenc (1  423). Käyhkö kohtaa sunnuntain välierässä Janssonin ja Oksanen Lorencin.

Välierien häviäjille jaetaan kummallekin pronssimitalit, joten koko nelikko on varmistanut henkilökohtaiset EM-mitalit.

–  Sain pidettyä pään kasassa, eikä tullut suurempia ongelmia ja ne pienetkin sain ratkaistua aika nopeasti. Olihan tässä ekstrajännitystä, kun EM-kotikisat on kyseessä, mutta sain onneksi pidettyä sen hyvällä tasolla, ettei jännitys mennyt yli. Kiva edetä Nikon kanssa mitalipeleihin ja toivottavasti tulee kultaa, Käyhkö totesi tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi