play

Kazakstan ja Ukraina tarjoilivat nitro-ottelun MM-karsinnassa – Huuhkajat isännöi Kazakstania lauantaina

STT-Lehtikuva

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue sai hyviä uutisia Nur-Sultanista, kun Kazakstanin ja Ukrainan välinen MM-karsintaottelu päättyi keskiviikkoiltana 2–2-tulokseen ja piti D-lohkon tiiviinä. Ottelun loppu muodostui trilleriksi, kun Danylo Sikan vei Ukrainan johtoon lisäajan kolmannella minuutilla.

Kazakstan punnersi tasoihin kolmisen minuuttia myöhemmin Ruslan Valiullinin täysosumalla. Valiullin vastasi toisella jaksolla myös 1–1-tasoituksesta.

Lohkossa toisena oleva tasapeliharava Ukraina on kerännyt neljä ja Kazakstan kaksi pistettä. Myös Suomella on kaksi pistettä, kun Huuhkajat on pelannut tasapelit Ukrainaa ja Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Suomi kohtaa Kazakstanin lauantaina kotonaan ja Ranskan tiistaina vieraissa.

Keskiviikon myöhäisottelussa Ranska yritti vahvistaa lohkojohtoaan Bosnia-Hertsegovinan kustannuksella. Ottelu päättyi lopulta tasapeliin ja kummankin joukkueen tilille kilahti piste.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Bosnia-Hertsegovina otti ensimmäisen puolituntisen jälkeen johdon Edin Dzekon onnistumisen myötä. Tilanne tasoittui kuitenkin jo neljä minuuttia myöhemmin, kun Ranskan Antoine Griezmann sai pallon verkkoon 40. peliminuutilla.

Ranskalla on kohtaamisen jäljiltä kahdeksan pistettä ja Bosnia-Hertsegovinalla kaksi. Lohkovoittaja etenee suoraan ensi vuoden MM-kilpailuihin.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi