play

Kiekonheittotähti Ståhlin valmentaja rasittui liikaa ja jäi kotiin, Ståhl vakuuttaa olevansa silti iskussa

Daniel Ståhl kuvassa Turussa kesäkuussa. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Daniel Ståhl kuvassa Turussa kesäkuussa. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

STT-Lehtikuva

Kiekonheiton ykkössuosikki Daniel Ståhl jahtaa kolmatta peräkkäistä arvovoittoaan Eugenessa ilman valmentajansa Vesteinn Hafsteinssonin neuvoja. Yleensä Hafsteinsson istuu katsomossa, kun Ståhl yrittää heittää kaksikiloista kiekkoa pidemmälle kuin muut. Tämän vuoden MM-kisoista 61-vuotias valmentaja kuitenkin puuttuu, koska on kärsinyt loppuun palamisen oireista.

–  Valmentajan tilanne on ikävä, mutta hän teki oikean ratkaisun jäädessään kotiin. Hänen on hyvä ladata akkuja tulevaa varten, Ståhl sanoi.

Eugenessa miesten kiekonheiton karsintakilpailu kisataan varhain maanantaina ja loppukilpailu varhain keskiviikkona Suomen aikaa.

Ståhl pääsee kilpailuun maailmantilaston tämän kauden kärkimiehenä. Hänen kauden kärkituloksensa on 71,47. Kärkihaastaja on slovenialainen Kristjan Ceh, jonka tämän kauden paras noteeraus on 71,27. Muut eivät ole ylittäneet 70 metrin rajaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ståhl puolustaa MM-kultaansa, jonka voitti kolme vuotta sitten Qatarin Dohassa. Viime kesänä hän juhli olympiavoittoa Tokiossa, ja Simon Pettersson varmisti ruotsalaisten kaksoisvoiton.

–  Riippumatta siitä, onko valmentaja mukana vai ei, minä olen aina valmis. Minulla ei ole menestyspaineita, sillä tämä tilanne on pelkästään mukava, Ståhl selvitti asemaansa ehdottomana ennakkosuosikkina.

–  Vuonna 2019 jännitti enemmän, sillä en ollut voittanut mitään isoa ennen Dohan MM-kisoja. Nyt ei ole paineita, kun on maailmanmestaruus ja olympiakulta taskussa, Ståhl sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi