play

Kitzune G.G. ja Torpa Pål ravasivat voitot Suomeen

STT-Lehtikuva

Kyösti Lindgrenin Kitzune G.G. Kajaanista ja Janita Luttusen Torpa Pål Torniosta juoksivat arvokkaat 75-voitot lauantaina Pohjois-Ruotsissa Skellefteån radalla.

Lindgrenin Kitzune G.G. kiersi Diamantstoetissa 40 metrin takamatkalta 110  000 kruunun voittoon Micael Melanderin ajamana ajalla 14,0/2180m. Ykkönen oli yllätys, tamman peliprosentti 75-pelissä oli vain yksi.

–  Etukäteen tehtävä näytti vaikealta, mutta hevonen tuntui 800 jäljellä tosi hyvältä. Kun vedin vetolaput, tamma lähti kirimään kovaa. Alun kova vauhti auttoi meitä, Melander sanoi.

Melander jatkoi suomalaisyllättäjällä myös kylmäveristen 15 hevosen autolähdössä. Hän karautti Luttusen Torpa Pålin keulaan. Kun Källsjöviking tuli rinnalle, Melander luopui vetotöistä. Maalisuoralla Torpa Pål pinkaisi vapaan sisäkaistan kautta 100  000 kruunun voittoon ajalla 24,6a/2140m. –  Taktiikka oli ajaa keulaan ja sen jälkeen selkäjuoksu. Se onnistui hienosti, Melander selvitti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lindgren ja Luttunen menestyivät myös Klass II -sarjassa. Lindgrenin B.G.Frida kiri kakkoseksi ja Luttusen B.Sacamano kolmanneksi. Jani Oinosen Ithinhiama Genius ravasi johtavan takaa kolmossijan Klass I:ssä.

Iltapäivä alkoi komealla suomalaissuorituksella. Toni Granath ajoi M.T.Puccinin keulaan ensimmäisellä takasuoralla ja siitä ylivoimaiseen voittoon. Otto Erick kiri kakkoseksi Veli-Pekka Toivosen ajamana.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi