play

Kokkolan Tiikerit katkaisi Savo Volleyn voittoputken, hakkuri Keskinen pääroolissa

STT-Lehtikuva

Kokkolan Tiikerien hakkuri Oskari Keskinen teki tiistaina 25 pistettä, kun hänen joukkueensa katkaisi lentopallon miesten Mestaruusliigaa johtavan Savo Volleyn viiden ottelun pituisen voittoputken. Tiikerit voitti vieraansa erin 3–1.

Keskinen iski pisteensä 39 passista, eli hänen tehoprosenttinsa oli peräti 64. Hyökkäysvirheitä tuli vain kolme.

–  Passari Joska Försti tarjosi minulle hyvät lyöntipaikat, siinä syy tehoihin. Ja siinä, että joulun aikana sai levätä ja pääsi pelaamaan tuoreilla jaloilla, Keskinen tiivisti.

Tiikerien hyökkäysten onnistumisprosentti oli 53, kun Savo Volleyn vastaava luku oli vain 40.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mikko Räsänen teki vieraille 18 pistettä, mutta hyökkäysvirheitä tuli yhdeksän. Mi chael Michelau teki 14 pistettä, mutta kahdeksan hyökkäysvirhettä rasitti tilastoa. Syksyn tähdistöön valittu yleispelaaja Andrus Raadik oli sairaana sivussa.

–  Tiikerit hyökkäsi tehokkaammin ja järkevämmin. Ajat ovat vaikeat, kun epätietoisuus on koko ajan suuri siitä, miten päästään pelaamaan, sanoi Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi