play

KooKoo jatkaa jääkiekkoliigan kärjessä – TPS hävisi kotiareenallaan

STT-Lehtikuva

KooKoo palasi yhden tappion jälkeen voittokantaan miesten jääkiekkoliigassa, kun joukkue haki torstaina 4–1-vierasvoiton Turun Palloseurasta. Keskiviikon tappio HPK:ta vastaan oli yhdessä yössä unohdettu, ja voiton myötä kouvolalaiset vankistivat asemaansa Liigan kärkipaikalla.

KooKoo meni jo avauserässä kahden maaliin johtoon Aleksi Ainalin ja Kasperi Ojantakasen osumilla. Päätöserässä vierasjoukkueen maalisaldoa lisäsivät Teemu Rautiainen ja Kimi Koivisto.

–  Pääsimme vähän varkain johtoon avauserässä, vaikka peli oli jonkinlaista selviytymistaistelua. Sitkeä puolustus ja Oskari Setäsen loistotorjunnat pohjustivat täydet sarjapisteet, KooKoon päävalmentaja Olli Salo iloitsi.

Liigan kärkiottelua oli Turkuhallin lehtereillä seuraamassa runsaat 3  000 katsojaa. Yleisön joukossa oli kutsuvieraina noin 400 terveydenhuoltoalan ammattilaista. TPS halusi näin kiittää niitä lukuisia ihmisiä, jotka ovat ammattiosaamisensa turvin auttaneet yhteiskuntaa pysymään voimissaan taistelussa koronavirusta vastaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

TPS:n projekti jatkuu joulukuun puolivälissä, jolloin kutsuvieraina on Turun alueen pelastustoimen ja rajaviranomaisten henkilökuntaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi