play

KooKoolta kymmenes kyykytys Jukureille

STT-Lehtikuva

KooKoo kyykytti ketju kerrallaan Jukureita jo kymmenettä kertaa peräkkäin keskinäisissä kohtaamisissa, kun Kouvolassa nähtiin lauantaina jääkiekkoliigan kotivoitto maalein 4–2. KooKoo on löylyttänyt mikkeliläisiä kymmenen voiton sumassa massiivisella maalierolla 37–9.

Kotijoukkueen jokainen ketju värkkäsi yhden tasakentällismaalin. Isännät karkasivat jo avauserässä kauden neljännen maalinsa tehneen sentteri Aleksi Ainalin, 26, ja toisessa KooKoo-ottelussaan maalitilinsä avanneen amerikkalaispuolustaja Sam Lofquistin, 31, osumilla.

– Aloituksemme oli pirun vahva. Kuvittelimme 2–0:ssa jotain liikoja itsestämme, mutta saimme esityksen rauhoittumaan päätöserään, kuvaili KooKoo-luotsi Olli Salo.

Jukurien kavennusmaalit olivat kauden seitsemännen ottelunsa pelanneen Pekka Jormakan ja viidennen ottelunsa Jukureissa pelanneen Aatu Rädyn käsialaa. Räty on tehnyt maalin jokaisessa marraskuun neljässä liigaottelussaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Meillä oli vähän totuttelemista Kouvolan isoon kaukaloon. Jälkimmäiset erät pelasimmekin sitten tasan, mutta KooKoo oli alussa liian vahva, kuittasi Kärpistä kesken kauden Mikkeliin siirtynyt ja viikko sitten 19 vuotta täyttänyt Räty.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi