play

KooKoon kinkku suli viimein – SaiPa jatkaa tukevasti sarjan jumbona

STT-Lehtikuva

Kouvolan KooKoo katkaisi Liigassa neljän ottelun mittaisen tappioputkensa, kun se kaatoi jumbofinaalissa SaiPan 2–1, neljännen kerran tämän kauden keskinäisissä.

Vaikka kaksikko pitikin perää sarjassa ennen peliä, onnistui KooKoo ohittamaan sarjataulukossa voitollaan peräti kolme joukkuetta ja on nyt kahden pisteen päässä pudotuspeleistä.

Kaikki KooKoon neljä maalia upposivat SaiPa-vahti Niclas Westerholmin kilpikäden puolelta – kuin myös Eero Teräväisen voittomaali viivalta.

–  En paljoa miettinyt suuntaa, sinne päin vain, naurahti kauden viidennen tehnyt Teräväinen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Voitollaan kotonaan rämpinyt KooKoo (7 pistettä) nousi nyt koko liigan vierassaldon kärkeen (30 pistettä). Pitkät pisteettömät putket saivat myös päätöksensä. Seitsemän ottelua ilman ylivoimamaalia taapertanut KooKoo herkutteli viimein kultakypärä Joose Antosen 3–1-maalilla. Samalla päättyi Antosen 14 pelin mittainen maaliton putki.

–  Kinkku ja kala sulivat viimein loppua kohti, voitto oli helpottava, makusteli tulosten kanssa tuskastellut KooKoon päävalmentaja Olli Salo.

SaiPan tarinat pelistä olivat laihoja. Vaikka alkukauden komeetta Jaedon Descheneau ja Greg Moro saatiinkin takaisin rosteriin, saaliiksi jäi Moron avausmaaliksi tekemä kauden toinen osuma.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi