play

KooKoon kotituska jatkuu – Kristian Vesalainen auttamassa HIFK:n heräävää ylivoimaa

STT-Lehtikuva

KooKoon kotipelien vaikeudet jääkiekkoliigassa jatkuivat lauantaina. Kun HIFK haki Kouvolasta viidennen voiton kuuteen edelliseen peliin maalein 3–2, nousi se pudotuspelipaikoille yhdeksänneksi.

HIFK:n ylivoima oli lauantaihin lähdettäessä huonointa (8,20), mutta Kouvolassa se osui kahdesti nousten ratkaisevaan rooliin. HIFK:n prosentit ovat nyt 10,61, taakse jäivät TPS ja HPK.

–  En tiedä, mitä uutta olen tuonut ylivoimaan. Jotain minun juttuja siihen on ehkä tullut, ylivoimamaaleista ensimmäisen syöttänyt Kristian Vesalainen virnisti kysyttäessä hänen erikoistilanneavuista.

Vesalainen pelasi alkukaudella Ruotsin SHL:n Malmössä 15 pelissä tehoin 1+2=3.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Vaikeuksista oppii, ei ole katkeruutta ketään kohtaan. Ja tämä viikko oli tosi hyvä, saimme täydet pisteet. Olemme tulleet kovalla duunilla ylöspäin, ja kopissakin on hyvä fiilis.

KooKoo on kerännyt 11 kotipelistä yhden suoran voiton ja seitsemän pistettä. Toiseksi huonoimmat kotijoukkueet ovat 15 pisteen SaiPa ja HPK.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi