play

Kotaja ja Piispanen kelasivat kauden kärkitulokset Sveitsissä

STT-Lehtikuva

Suomen Amanda Kotaja ja Toni Piispanen kelasivat maailman tämän vuoden kärkitulokset ja nappasivat kisavoitot pyörätuolikelaajien avoimissa Sveitsin mestaruuskilpailuissa. Nottwilissä kisattiin lauantaina 100 metrillä.

Kotaja voitti naisten kilpailun luokassa 54 ylivoimaisesti ajalla 15,78, joka on luokan paras tulos kuuteen vuoteen.

–  Olen urani parhaassa kunnossa. Onnistunut harjoituskausi takana ja olen toiveikas uusista ennätyksistä. Olin myös hyvin palautunut aiemmista starteista ja verryttely tuntui hyvältä, mutta lähtö oli nyt huono ja siinä meni yliyrittämiseksi, Kotaja kertoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Piispanen pysäytti miesten luokassa 51 kellon aikaan 20,42 ja paransi Belgian Ro ger Habschin tekemää kärkitulosta 0,11 sekunnilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Leo-Pekka Tähti hallitsi miesten luokkaa 54 ja otti voiton ajalla 14,16, joka on maailmantilaston kakkosaika. Henry Manni kelasi toiseksi luokassa 34 ja jäi tuloksellaan 15,48 vain 0,02 sekuntia omasta Suomen ennätyksestään.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi