play

Kouvot jatkoi vaisuja kotipelejään Katajaa vastaan

STT-Lehtikuva

Joensuun Kataja Basket haki miesten Korisliigan keskikastin pelistä vierasvoiton Kouvoista pistein 79–67.

Kouvot on voittanut viidestä vieraspelistään neljä, mutta Kouvolasta sillä on vasta yksi voitto.

Kouvot hallitsi tiistain peliä parhaimmillaan 13 pisteen erolla, mutta loppua kohden isäntien teho katosi. Romahdus tapahtui neljännellä jaksolla, kun Kouvojen neljän pisteen johto kääntyi Katajan eduksi 20–4-kirillä. Kataja voitti viimeisen kympin peräti 25–8.

Thomas Tumba ja Lamonte Turner tekivät Katajalle 16 pistettä mieheen. Kotkan Peli-Karhujen kasvatille Tumballe lukema oli liigan piste-ennätys.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Peli alkoi kääntyä meille kolmannella jaksolla, kun nostimme intensiteettiä. Yksi vastaan yksi -puolustus ja levypallojen hoitaminen olivat ratkaisevia tuossa vaiheessa, Tumba kommentoi.

Kouvojen tehokkain oli Quanterrion Jackson 21 pisteellä.

Hongallakin kotona vaikeaa

Myös sarjatulokas Tapiolan Honka kompuroi kotipeleissään. Tiistaina oli KTP-Basketin vuoro hakea pisteet Espoosta lukemin 94–78.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuudesta kotipelistään vain yhden voittanut Honka pysyi altavastaajana ensimmäisen neljänneksen lopulta lähtien. Vierasjohto kasvoi suurimmillaan neljännen jakson alussa 22 pisteeseen.

Kolme edellistä peliään hävinneen KTP:n tehokkaimpia olivat Brandon Tabb 24:llä ja Roydell Brown 18 pisteellä. Hongasta Malcolm Duvivier teki 16 ja Jahlil Tripp ensimmäisessä pelissään Hongassa 14 pinnaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi