play

Nooralotta Neziri kyynelehti juoksunsa jälkeen – "Uskoa tästä tuli"

Vaikka pika-aituri Nooralotta Neziri ylsi Jyväskylän gp-kisassa vasta neljänneksi, suoritus oli häneltä hankalien aikojen jälkeen hyvä veto.

Vaikka pika-aituri Nooralotta Neziri ylsi Jyväskylän gp-kisassa vasta neljänneksi, suoritus oli häneltä hankalien aikojen jälkeen hyvä veto. Kuva: Valtteri Vainio

STT-Lehtikuva

Naisten pika-aidoissa nähtiin Jyväskylässä keskiviikkona tuima kilpailu voitosta.

Vaikka Nooralotta Neziri ylsi tuloksissa vasta neljänneksi ajalla 13,01, oli suoritus hankalien aikojen jälkeen hyvä veto pika-aiturille. Neziri kuitenkin myönsi, että myös hampaankoloon jäi.

–  Itku tuli, kun kävelin juoksun jälkeen pääkatsomon ohi ja sain kannustusta. Uskoa tästä juoksusta tuli, vaikka paljon jäi parannettavaa, eikä missään nimessä ollut elämäni juoksu. Vihdoin sain kuitenkin edes jonkinlaisen tuloksen, Neziri huokaisi.

–  Suoritus oli kuitenkin edes kohtuullisen onnistunut. Nyt on sellainen olo, että tästä voi tulla vielä hyvä juttu. Ehdottomasti tavoittelen tällä kaudella ennätystäni, jatkoi Neziri, joka todennäköisesti juoksi keskiviikkona kesäkuun alun EM-kisoihin Roomaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Miesten 110 metrin aidoissa voiton vei Intian Shirse Tejas ajalla 13,41. Elmo Lakka oli kisan toinen kauden parhaallaan 13,50.

–  Lähtöön pitää saada herkkyyttä ja loppuun kestävyyttä. Nyt pitää treenata järkevästi ennen EM-kisoja. Luotetaan, että kunto nousee hyvän treenin ja levon kautta, Lakka summasi.

Tuimassa vireessä alkukaudesta ollut Lotta Harala alitti kaksi kertaa 13 sekunnin rajan.

Harala tykitti sekä alkuerissä että finaalissa ajan 12,95, mikä jää kuusi sadasosaa naisen kauden parhaasta. Voittoon Haralan veto ei kuitenkaan riittänyt, sillä ykköseksi aitoi Intian Jyothi Yarraji ennen Jamaikan Crystal Morrisonia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Vähän oli hankala päivä, kun alla oli kova treenikuukausi Teneriffalla huhtikuussa ja sitten onnistuminen avauskisassa. Paljon on myös matkustamista ollut. Hyvä silti, että huononakin päivänä tulee tällaisia aikoja, Harala sanoi.

–  Rooman EM-kisoihin lähden kovin odotuksin. Tiedän, että hyvänä päivänä voin taistella finaalipaikasta. Siellä taistellaan nainen naista vastaan, ja siitä minä sytyn.

Hilla Uusimäki tykitti 400 metrin aidoissa hienon ajan 55,80, joka alittaa Viivi Lehikoisen kauden kotimaisen kärkituloksen. Aika riittänee myös Rooman EM-kisoihin.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi