play

KPL:ltä onnistui toinenkin ryöstö Vimpelin Saarikentällä

STT-Lehtikuva

Vimpelin Vedon ja Kouvolan Pallonlyöjien välierätaistossa Superpesiksen finaalipaikasta on nähty vain vierasvoittoja. Kotietu vaihtoi jälleen omistajaa, kun Veto hävisi torstaina Saarikentällään KPL:lle 0–2 (2–4, 3–9). Ottelusarjaa voitoin 2–1 johtava KPL saa loppuottelupaikan katkolle lauantaiseen kotipeliinsä.

Veto johti avausjaksoa vielä sen puolivälissä, mutta vieraiden ulkopelin tiivistyessä isäntien ajatukset herpaantuivat. Koplasta onnistuivat kotiutuksessa avausjaksolla veljekset Valtteri ja Jasperi Luoma, jotka heittivät räpylä kädessä ulkovuoroissa vimpeliläisten etenijöistä yhteensä kymmenen paloa.

Toisella jaksolla Vedon tyrmänneen iskun latasi jokerikotiuttaja Ossi Meriläinen, jonka kolmospuolen lyönti painui ajolähdössä takaa läpi ja Savonjokeen. Legenda Toni Kohosen tällä erää kokoonpanon ulkopuolella pitävä Meriläinen iski viidellä lyöntivuorollaan yhteensä 1+7 juoksua (kl 9/10).

–  Jakso oli kunnarin jälkeen aika hyvin hanskassamme. Olemme pysyneet kärsivällisinä uskoen juttuumme, vaikka Veto on ollut johtoasemissa. Runkosarjan päätöskolmanneksella itselläni oli heikompi jakso mailan varressa, mutta siinäkin vain piti olla luovuttamatta, Meriläinen kommentoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Välieräsarja jatkuu lauantaina Kouvolassa ja tarvittaessa sunnuntaina Vimpelissä. Runkosarjan voittanut Manse PP saa keskiviikkona 15. syyskuuta alkaviin SM-finaaleihin kotiedun.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi