play

Kuopio Stakes oli Imperatorin näytös – "Tiedettiin valmentajan kanssa, että hevonen on pystyvä"

STT-Lehtikuva

Suomessa syntyneiden 4-vuotiaiden sprintterimestaruudeksikin tituleerattu Kuopio Stakes oli lauantaina yhden hevosen soolo.

Hannu-Pekka Korven valmentama Imperator-ori oli Hannu Torvisen ajamana murskaavan ylivoimainen johtavan rinnalta. Se painui keulaan viimeisellä takasuoralla ja voitti tuloksella 12,3aly.

Imperatorin on kasvattanut ja sen omistaa jääkiekon maailmanmestari Tero Lehterä. Bee Combo kiri voittajan takana toiseksi ja Zolamani oli kolmas.

–  Imperator lähti hyvin, mutta jäätiin toiselle radalle ja koitettiin ajaa tasaisesti siinä. Lopulta ei haitannut ollenkaan juosta johtavan rinnalla. Hevonen meni hyvän tuntuisesti ja koitettiin lyödä painetta siinä. Tämä jaksaa mennä tosi hyvin. Se voitti tänään tosi helposti lopulta. Tiedettiin valmentajan kanssa, että hevonen on pystyvä. Viime startti ei ollut parasta, mutta tänään se oli tosi hyvän tuntuinen, Torvinen kuvaili seremonioissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Valmentaja Korpi kertoi voiton jälkeen, että Imperator viimeisteltiin eri tavalla Kuopion kilpailuun.

Savo-ajo oli etukäteen hieno suomenhevosten kilpailu, joka oli värikäs tapahtumiltaan. Johtavan takaa maalisuoralla kiritilaa saanut Santtu Raitalan ajama Evartti kurkotti kärkeen ja piti niukkaan voittoon ennen ulkoa vauhdilla kirinyttä Parvelan Retua. Vixeli laukkasi keulasta maalisuoralla ja Stallone ja Veeran Poika kiristä hieman aiemmin.

Evartti pelleili ennen lähtöä ja laukkaili. Raitala kävi jo kysymässä kaarteessa, että ajetaanko me kilpaa, oriin taustajoukkoihin kuuluva Jutta Ihalainen naureskeli seremonioissa.

Pekka Korven Magical Princess vei avauskohteen edettyään ajoissa keulaan. Keulasta voitti myös Global Withdrawl avoimen lähdön.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

SHKL Cupin finaalissa Luciano Bryne kiri hyvän juoksun jälkeen helppoon voittoon. Lumettaja hallitsi keulasta enintään 50  000 euroa tienanneiden lähtöä. Päätöskohteessa Gogobet Sisu kiri komeasti voittoon.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi