play

Kuopiolaisyleisöä kahteen kertaan kauden avausvoitossa huudattanut Kasper Puutio: ”Upeeta, että fanit huutaa tuolla edelleen”

STT-Lehtikuva

KalPa-puolustaja Kasper Puutio nousi illan ykköshahmoksi, kun kuopiolaiset taistelivat vihdoin kauden avausvoittonsa kauden viidennestä ottelustaan miesten jääkiekkoliigassa. Kotijäällään pelannut KalPa oli vielä toisessa erässä kahden maalin tappioasemassa, mutta nousi lopulta voittoon Pelicansista jatkoajan kautta maalein 3–2.

Ensimmäistä kauttaan KalPassa pelaava Puutio vastasi 1–2-kavennusosumasta toisen erän lopulla ja iski ottelun sinetin jatkoajan viimeisellä minuutilla. Maalit olivat miehen ensimmäiset KalPa-paidassa.

–  On ollut vähän vaikeeta meillä tuon voittamisen suhteen, niin tuntuu kyllä hyvältä kotiyleisön edessä tällainen taisteluvoitto. Upeeta, että fanit huutaa tuolla edelleen, Oulun Kärpistä siirtynyt 19-vuotias Puutio tunnelmoi.

Hurjasti taistellut KalPa vei ottelun laukaisutilastot 55–19, mutta se joutui odottamaan pitkään palkintoaan. Puution tekemä avausmaali antoi paljon virtaa takaa-ajoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Ei annettu tuumaakaan periksi ja ansaittiin kyllä tämä voitto, Puutio summasi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi