play

Kuopion Palloseura selätti vaikeudet ja haki kuudennen liigavoiton peräkkäin

 KuPS:n Tomas Diogo teki sunnuntaisen Haka-ottelun ainoan maalin.  LEHTIKUVA / RONI LEHTI

KuPS:n Tomas Diogo teki sunnuntaisen Haka-ottelun ainoan maalin. LEHTIKUVA / RONI LEHTI

STT-Lehtikuva

Perjantaina Armeniasta Vantaalle kotiutunut ja siellä siitä lähtien sunnuntaiseen Haka-otteluun keskittynyt KuPS otti kuudennen peräkkäisen voiton miesten jalkapalloliigassa, kun Haka kaatui 1–0 Diogo Tomasin tehtyä ottelun ainoan maalin.

–  Meillä oli Jerevanin jälkeen kasvojen pesun paikka, ja hyvin onnistuimme. Suuri osa joukkueesta oli vatsataudissa, mutta itse säästyin siltä ja pystyin pelaamaan täysillä, Tomas sanoi.

Valmentaja Simo Valakarilla ei ollut lupaa kertoa nimiä, mutta jotain saattoi päätellä kommenteista, kenellä ripuli oli.

–  Tauolla jouduttiin tekemään vaihtoja tämän takia. Tauolla ja nyt pelin jälkeen oli vessaan paljon jonoa, Valakari sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Haka ei ole pystynyt voittamaan ainuttakaan viidestä kotipelistään, tasapelejä on yhä kaksi.

–  Se on mysteeri, miksi olimme taas niin passiivisia kotona. Ei tehty aloitteita, joilla olisimme saaneet revittyä vieraiden puolustusta hajalle, sanoi Hakan valmentaja Teemu Tainio.

Toukokuun lopulla Haka voitti Kuopiossa 2–1, mutta sen jälkeen joukkue on jämähtänyt nyt kuuden ottelun voitottomaan putkeen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi