play

Kuopiossa osuttiin vain maalikehikkoon, KuPS voitti liigan runkosarjan maalieron turvin

STT-Lehtikuva

Kuopion Palloseura voitti miesten jalkapalloliigan runkosarjan, vaikka joutuikin tyytymään tasapeliin sunnuntaina Kuopiossa. Vierasjoukkue Helsingin IFK taisteli 0–0-tasapelin ja tarrasi ylemmän jatkosarjan paikkaan.

KuPS sai apua Interiltä, joka voitti HJK:n Helsingissä. KuPS ja HJK päätyivät tasapisteisiin, mutta kuopiolaisjoukkue on runkosarjan ykkönen paremman maalieron turvin.

KuPS joutui tiukalle sitkeän IFK:n kanssa. Helsinkiläisjoukkue puolusti koko joukkueena uhrautuvasti.

–  Oli kyllä ahdasta. IFK:lla oli paljon miehiä alhaalla. Meidän pelaajat kyllä pelasivat monta hyvää kombinaatiota ja palloa maalille, sanoi KuPSin kapteeni Henri Toivomäki.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tasaisella ensimmäisellä puoliajalla HIFK oli lähellä mennä johtoon, mutta Juanan Entrena laukoi pallon KuPSin maalin ylärimaan. Myös KuPS kokeili maalikehikon kestävyyttä, sillä hieman ennen taukovihellystä KuPSin Daniel Carrillon tulinen laukaus kolahti IFK:n maalin tolppaan.

Maalikehikon kolistelu jatkui toisella puoliajalla. KuPSin A niekpeno Udoh ohjasi pallon päällään IFK:n maali ylärimaan.

IFK:n osalta runkosarja ei ole vielä lopussa. HIFK:lla on jäljellä vielä rästipeli Hakaa vastaan torstaina.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi