play

KuPS-toppari Tomas: Piste maistuu happamalta

STT-Lehtikuva

Jalkapallon miesten liigan kärkijoukkue Kuopion Palloseura sortui tehottomuuteen lauantaina kotikentällään. KuPS loi tukun maalintekopaikkoja jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta vierailija Ilves kesti kuopiolaisjoukkueen paineen.

Mestaruutta jahtaava KuPS joutui pettymään, sillä kuopiolaisjoukkueen oli tyytyminen 0–0-tasapeliin.

–  Piste maistuu happamalta. Hyvin puolustimme ja asenne oli oikea, KuPSin toppari Diogo Tomas sanoi.

Ensimmäisellä puoliajalla pallo pomppi vierasjoukkueen maaliviivan tuntumassa, mutta Ilves-kapteeni Tatu Miettunen selvitti tilanteen potkaisemalla pelivälineen keskikentälle. KuPSin maalitykki Tim Väyrynen pääsi Joona Vetelin keskityksestä hyvään maalintekopaikkaan, mutta pusku suuntautui reilusti ohi maalin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ilves pelasi toisen puoliajan aktiivisemmin ja haastoi KuPSin, mutta tehottomuus vaivasi. Tamperelaisjoukkueella oli vaikeuksia luoda maalintekopaikkoja.

–  Pelasimme ehjän pelin. Pidimme nollan omassa päässä. Joukkueelta ehjä esitys, Ilveksen keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi