play

KuPS-toppari Tomas riemuitsi täydestä pistesaaliista – "Tärkeä ja iso voitto"

STT-Lehtikuva

KuPS jatkaa vakuuttavaa menoaan miesten jalkapalloliigassa, jossa se on pelannut 28 peräkkäistä ottelua ilman tappiota. Tällä pelikaudella KuPS on voittanut kuusi ottelua ja pelannut kerran tasan.

Torstaina KuPSin vahvuuden sai kokea Valkeakosken Haka. Vierasjoukkueen loppurynnistyksestä huolimatta KuPS piti kolme pistettä Kuopiossa maalein 2–1.

–  Tärkeä ja iso voitto. Toisella puoliajalla vähän passivoiduimme, KuPS-toppari Diogo Tomas sanoi.

KuPSin Tim Väyrynen hukkasi ohilaukaukseen maalintekopaikkansa avauspuoliajalla, mutta toisella yrittämällä hyökkääjä onnistui. Väyrynen paikkasi epäonnistumisensa ohjaamalla KuPSin 1-0-johtoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ennen taukoa savolaisyleisö nautti komeasta maalista. KuPS karkasi 2–0-johtoon, kun Janis Ikaunieks ampui kierteisen vapaapotkun yläkulmaan.

–  Kun KuPSille antaa kaksi maalia eteen, on aikamoinen vuori kiivettävänä. Puolustuspelimme pitää parantua, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio analysoi.

Toisella puoliajalla Hakan Oliver Whyte ampui tulisesti, mutta KuPSin maalivahti Johannes Kreidl nappasi kovan kudin hanskoihinsa. Viime hetkillä Whyte viimeisteli Hakan maalin.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi