play

KuPS kävi Maarianhaminassa pisteautomaatillaan

STT-Lehtikuva

IFK Mariehamnin kausi jalkapalloliigassa on ollut yhtä painajaista, mutta kaikkein mustinta ahvenanmaalaisilla on ollut jo vuosia Kuopion Palloseuraa vastaan.

Helsingin Jalkapalloklubin kultamitalien ainoana uhkana oleva KuPS haki sunnuntaina Maarianhaminasta täydet pisteet vaihtopelaaja Santeri Haaralan osumalla 1–0. KuPSia ei haitannut edes neljän pelaajan komennus samanaikaisesti maajoukkuetehtäviin.

–  Matkustamisen takia täällä ei ole mitenkään helppoa pelata. Eihän jalkapalloilussa ole väliä, vaikkei voitto kaikkein kaunein olisikaan, kuittasi yhdellä torjunnalla KuPSin maalilla selvinnyt itävaltalainen Johannes Kreidl, 25.

Maali oli neljättä liigaseuraa neljän kesän aikana edustavalle Haaralalle, 21, kauden neljäs. Määrä sivuaa hänen TPS:lle viimeistelemäänsä viime kauden ennätyslukemaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

IFK:n viimeisin voitto kuopiolaisista täytti jokunen viikko sitten neljä vuotta. Viimeisimmistä 11 liigakohtaamisesta IFK on pystynyt nappaamaan vain yhden pisteen.

–  Paikoistamme olisi pitänyt tehdä vähintään yksi osuma, vaikka emme ole paljoa maaleja tällä kaudella tehneetkään. Tällä alalla kuitenkin vain tuloksilla on merkitystä, kommentoi suomalaisjuuria omaava IFK:n ruotsalainen laitapakki Filip Almström Tähti, 30.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi