play

Kurri Jari Boko karautti Isla-ajon ykköseksi – Topin Muistosta Pikkupelimanni

STT-Lehtikuva

Kaustisen kaksipäiväinen raviviikonloppu käynnistyi perjantaina. Illan päälähtöinä ajettiin 5-vuotiaille lämminverihevosille rajattu Isla-ajo, jonka voittaja palkittiin 15  000 euron ensipalkinnolla, sekä 4-vuotiaiden suomenhevosten Pikkupelimanni-kilpailu, jossa ykköspalkinto oli niin ikään muhkeat 14  000 euroa.

Isla-ajossa tammat lähtivät perusmatkalta ja oriit sekä ruunat 20 metriä taaempaa. Koitoksen ylivoimaisesti parhaimmaksi osoittautui Veijo Heiskasen valmentama ori Kurri Jari Boko, joka kiri loppua tuulispäänä ja voitti kovalla ajalla 12,7/2120 metriä.

–  Pääsimme sujuvasti matkaan ja juoksu onnistui muutenkin oikein hyvin, Heiskanen kertoi radan voittajahaastattelussa.

–  Vaikka olimme viimeisellä takasuoralla jonkin verran jäljessä johtavasta hevosesta, en ollut huolestunut. Tunsin, että omallani oli runsaasti voimia tallella. Kurri Jari Boko on kehittynyt tänä vuonna paljon. Jatkoa ei ole vielä suunniteltu, mutta varmaankin 2–3 viikon päästä kilpaillaan jossain.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suosikki laukkasi

Orimattilalainen Teemu Okkolin on Suomen menestyneimpiä valmentajia, ja hänet tunnetaan erityisesti taitavana suomenhevosten laittelijana. Hänen ohjastamansa Hentun Liisa oli Pikkupelimanni-kilpailun selkeä ennakkosuosikki, mutta se oli tällä kerralla laukkapäällä ja tuli hylätyksi.

Kun näin kävi, kisan voitto meni Okkolinin tallin toiselle edustajalle ori Topin Muistolle, joka kiihdytti auton takaa rivakasti. Sen rattailla oli Juha Utala.

–  Topin Muisto toimi loistavasti, hän kehui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Se lähti moitteetta liikkeelle, eikä meillä ollut hädän päivää missään vaiheessa. Vauhti oli koko matkan ajan juuri sopivaa, ja hevosella oli mukavasti painetta perille saakka.

Toto5-pelin avauskohteen voitti kierroksen suurin yllättäjä Amazing Way. Edellä mainittujen lisäksi omien pääpelikohteidensa parhaiksi ylsivät Bugs Bunny Buzz sekä rivin ankkurina omansa ottanut Miya Gran. Viisi oikein -tuloksella sai 1  606,88 euroa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi