play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Mika Törrö avaa Jesse Pynnösen kanssa maailman vahvin mies -kisareissuaan Yhdysvaltoihin ja kesällä koittavaa seitsenotteluhaastetta

Jarmo Sieviläinen

Maailman vahvin mies -kisoihin Yhdysvaltoihin ensi viikolla lähtevä joensuulainen Mika Törrö kertoo ajatuksensa Karjalaisen verkkosivujen uudistuneessa Aitiopaikalla-podcastissa. Ohjelmassa ovat mukana myös Törrön matkakumppani, voimailija ja kilpasyöjänä tunnettu Jesse Pynnönen sekä Jarmo Sieviläinen Karjalaisen toimituksesta.

Tänään keskiviikkona 43 vuotta täyttävä Törrö tavoittelee maailman vahvin mies -kisoissa finaalipaikkaa alkulohkon lajien jälkeen. Ohjelmassa käydään läpi Törrön kisarupeamaa ja tulevaa kautta sekä yhteistä reissua Pynnösen kanssa.

Lisäksi käsittelyssä on Törrön ja Pynnösen saama seitsenotteluhaaste, jonka he tekevät yhdessä Joensuun Katajan seitsenottelijoiden Hertta ja Jutta Heikkisen kanssa.

Ohjelman lopussa käsitellään laajemmin urheilumaailman ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-ohjelma on kuunneltavissa Radio Rexistä keskiviikkoisin kello 18. Podcast löytyy myös Spotifysta nimellä Aitiopaikalla.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit ovat kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi