play

Kuuntele Aitiopaikalla-ohjelma: Valmentaja Anssi Vänskä ja kolmiloikkaaja Jessica Miettinen ruotivat Joensuun Kalevan kisoja

Jarmo Sieviläinen

Tällä viikolla Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa on Joensuun Kalevan kisoihin paneutuva jakso.

Mukana ovat Joensuun Kalevan kisojen tekninen johtaja, monipuolinen yleisurheilumies Anssi Vänskä, 40, ja kotikisoissaan urheileva Katajan kolmiloikkaaja Jessica Miettinen, 24. Ohjelmaa juontaa Karjalaisen urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Vänskä ja Miettinen pohtivat ohjelmassa Kalevan kisojen merkitystä ja Joensuussa pidettäviä kisoja. Jessica Miettisen osalta käydään läpi hänen tilannettaan ja naisten kolmiloikan kovaa tasoa Suomessa.

Ohjelmassa luodaan myös arvio Pohjois-Karjalan yleisurheilijoiden mitalimäärästä kotikisoissa.

Monessa mukana oleva ja Kalevan kisa -urheilijoitakin valmentava Vänskä pohtii Pohjois-Karjalan yleisurheilun tilannetta ja muistelee ohjelmassa myös korkeushyppääjänä kokemiaan Kalevan kisoja, joista Helsingissä pidetyt jäivät mieleen erikoisena kokemuksena.

Lopuksi ohjelmassa perataan läpi perinteiseen tapaan urheilumaailman ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Aitiopaikalla-ohjelma on kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast, Spotifyssa sekä Radio Rexissä. Radio-ohjelmassa keskiviikkoisin kello 18 käsitellään myös vieraiden musiikkitoiveita.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi