play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Joensuulaiskasvatti Urho Vaakanaisella, 23, oli käsissään jo muistokiekko NHL-uran avausmaalista, mutta maali vietiin lopulta pois - "Ensi kaudella sitten"

Jani Leinonen

Joensuulaislähtöiselle NHL-pelaajalle Urho Vaakanaiselle viime kevät oli muutosten aikaan. Vaakanainen, 23, kaupattiin maaliskuussa Boston Bruinsista toiselle puolelle mannerta Anaheim Ducksiin. Vaakanainen kertoo Aitiopaikalla-podcastissa siirrosta ja ensi kauden suunnitelmistaan.

Vaakanainen on pelannut NHL:ssä 45 ottelua, millä hän rikkoo kirkkaasti Markku Kyllösen joensuulaispelaajien aiemman NHL-ennätyksen.

Vaakanainen on kirjannut NHL:ssä tehopisteet 0+8. Tammikuussa hän luuli jo tehneensä uransa ensimmäisen NHL-maalin, mutta ottelun jälkeen maali muutettiin kuitenkin Vaakanaisen joukkuekaverin nimiin.

- Oli kiekko tallessa, kaikki kuvat otettu ja onnitteluviestit tulleet. Kiekko oli kuitenkin osunut johonkin housunlahkeeseen, ja maali otettiin pois. Mutta kyllä tässä keretään vielä maali tehdä, ensi kaudella sitten. Muistokiekko oli pari viikkoa repussa, mutta heitin sen pois, Vaakanainen naurahtaa.

Vaakanaisen kanssa Aitiopaikalla on keskustelemassa Karjalaisen toimittaja Jani Leinonen. Ohjelma on kuunneltavissa myös Spotifyssa sekä Radio Rexillä keskiviikkona kello 18 jälkeen. Radiossa kuullaan myös Vaakanaisen toivebiisit.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi