play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Joensuun Mailan lukkari Topi Kosonen on joukkueensa ainoa nelikymppinen pelaaja nuorempien keskellä - "Ei varmaan kaikissa jutuissa enää pysy mukana, mutta kuunnellaan sujuvasti"

Jani Leinonen

Joensuun Mailan lukkari Topi Kosonen, 40, kertoo Aitiopaikalla-podcastissa, miten solahtaminen Joensuun Mailaan on sujunut. Maisemanvaihto parinkymmenen Pattijoella pelatun kauden jälkeen on ollut kokeneelle huippupelaajalle virkistävä elämänmuutos.

Joensuun Maila on lähtenyt kauteen miesten Superpesiksessä poikkeuksellisesti siten, että joukkueessa pelaa kaksi maan kärkikaartiin kuuluvaa lukkaria.

Topi Kosonen ja Ville Väliaho ovat tähän asti jakaneet lukkaritehtävät suunnilleen puoliksi.

- Lukkaripelissä kilpailuasetelma on aikaisemmin jäänyt enemmän puheen tasolle, vaikka muilla pelipaikoilla kilpailua on enemmän. Vaatii se totuttelemista, mutta luulen, että hyvä tulee, Kosonen luonnehtii.

Joko muuten kyllästyttää vastailla aina tähän samaan kysymykseen?

- Tavallaan kyllästyttää, joo. Mutta se on myös minun tehtäväni vastata niihin kysymyksiin. Eiköhän kysymykset jossain vaiheessa vaihda muotoaan, mutta pitäähän tämä asia ensin saada selväksi, hän hymähtää.

Aitiopaikalla Kososen kanssa on keskustelemassa Karjalaisen toimittaja Jani Leinonen. Ohjelmassa on tuttuun tapaan myös urheiluviikon plussat ja miinukset.

Ohjelma on kuunneltavissa keskiviikkona kello 18 Radio Rexissä. Radiossa kuullaan myös Topi Kososen toivebiisit. Aitiopaikalla löytyy myös Spotifysta.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi