play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Puheenjohtaja Joni Nousiainen ja toimitusjohtaja Matti Lindholm avaavat Joensuun Mailan taustat ja pohtivat pelaajasopimuksia – "Meillä on myös ensi vuonna joukkue, joka taistelee kirkkaimmista sijoista"

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen Aitiopaikalla-ohjelmassa avataan tällä viikolla Superpesis-seura Joensuun Mailan taustoja JoMan puheenjohtajan Joni Nousiaisen ja toimitusjohtajan Matti Lindholmin kanssa. Keskustelemassa ovat Karjalaisen toimittajista Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Ohjelmassa käydään läpi käynnissä olevaa JoMa–Vimpeli-välieräsarjaa, JoMan taloudellista tilannetta ja seuran vetovoimaa. Käsittelyssä ovat myös pelaajasopimukset ja se, miksi niitä tehdään pesäpallossa hyvissä ajoin tulevien vuosien päähän.

Pohdinnassa ovat myös Manse PP:n tuoma muutos Superpesiksen voimasuhteisiin ja JoMan naisten tilanne.

Nousiainen ja Lindholm kuvailevat ohjelmassa, millainen JoMa aiotaan rakentaa tuleville vuosille, ja miten erilaiset päätökset syntyvät seurassa.

– JoMalla on aina sellainen porukka, jolla pitää olla mukana näissä neljän parhaan loppupeleissä. Meillä on myös ensi vuonna joukkue, joka taistelee kirkkaimmista sijoista, Joni Nousiainen linjaa ohjelmassa.

JoMa on järjestänyt myös musiikkitapahtumia. Alkukesästä nuorisolle suunnattu Mehtimäki Live ei täyttänyt odotuksia.

– Se meni ihan reisille ja toi tappioita, Lindholm myöntää.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Aitiopaikalla-ohjelma käsittelee ajankohtaisia urheiluaiheita. Ohjelma on kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivujen lisäksi Radio Rexissä vieraiden suosikkibiisien kera. Tänä keskiviikkona Aitiopaikalla kuullaan Rexillä suoran pesäpalloselostuksen jälkeen.

Aitiopaikalla-podcast on kuunneltavissa myös Spotifyssa. Aiemmat podcastit on kuunneltavissa myös osoitteessa karjalainen.fi/podcast.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi