play

Kuuntele: Karjalaisen urheilutoimittajat perkaavat läpi Pohjois-Karjalan urheiluvuoden 2021 Aitiopaikalla-podcastissa – Tomas Käyhkö ja Lassi Etelätalo vahvoilla parhaaksi, joukkuepalloilussa harvinaisen heikko vuosi

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa niputetaan yhteen Pohjois-Karjalan urheiluvuosi 2021.

Karjalaisen urheilutoimittajat Jarmo Sieviläinen ja Petri Siitonen ruotivat kuluneen vuoden parhaita urheilijoita, valmentajia, nuoria urheilijoita ja joukkueita Pohjois-Karjalassa.

Toimittajat miettivät, ketkä ovat suosikkeja Karjalaisen kultamitaliurheilijaksi, ja esille nousevat ainakin keilaaja Tomas Käyhkö, keihäänheittäjä Lassi Etelätalo ja voimamies Mika Törrö.

Toimittajat antavat myös arvosanat maakunnan kärkijoukkueille, joilla on ollut harvinaisen laiha vuosi menestyksen osalta.

Ohjelmassa käsitellään myös koko Suomen parhaita urheilussa vuonna 2021 sekä luodaan katsaus vuoden 2022 merkittävimpiin urheilutapahtumiin.

Mukana ovat perinteiseen tapaan urheilumaailman plussat ja miinukset.

Ohjelma on kuunneltavissa myös keskiviikkona kello 18 Radio Rexiltä, jolloin paljastetaan toimittajien suosikkibiisit perustelujen kera.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi