play

Kuuntele podcast: Aitiopaikalla pureudutaan Hannu Airilan kanssa Kolin Vaarojen maratonin järjestelyihin ja Suomen suunnistusmaajoukkueen uusiin tuuliin

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-ohjelmassa sukelletaan tulevan viikonlopun Vaarojen maratonin pariin. Noin 1 200 polkujuoksijaa Kolille keräävä tapahtuma on uudistunut täksi vuodeksi. Vaarojen maratonin tapahtumapäällikkö Hannu Airila kertoo ohjelmassa, millainen tapahtuma on luvassa, miltä sen tulevaisuus näyttää ja mihin sen suosio perustuu.

Ohjelmassa Airilan kanssa ovat keskustelemassa Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Ohjelmassa käydään läpi myös Suomen suunnistusmaajoukkueen tilannetta. Maajoukkueen päävalmentajana aloittaa entinen Kalevan Rasti tähtisuunnistaja Thierry Gueorgiou, joka on Airilan vanha seurakaveri. Suunnistusuransa päättänyt Airila kertoo myös omat nykyiset kuvionsa Kuopiosta.

Lopussa kuullaan perinteiseen tapaan urheilumaailman plussat ja miinukset. Ohjelma on kuunneltavissa myös Radio Rexiltä keskiviikkoisin kello 18. Radio-ohjelmassa Airila kertoo suosikkibiisinsä, joihin liittyy vahvasti muistoja hänen suunnistusajoiltaan.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Hannu Airila on entinen MM-tason suunnistaja.

Hannu Airila on entinen MM-tason suunnistaja. Kuva: Jouni Turunen

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi