play

Kuuntele: Tunnettu jääkiekkopersoona Markku Kyllönen kertoo värikkäitä muistoja pelaajauraltaan Aitiopaikalla-podcastissa - ”Hrudey näkee siitä maalista vieläkin painajaisia”

Joensuulainen jääkiekkolegenda Markku Kyllönen paljastaa ohjelmassa pelaajauransa komeimman maalin.

Joensuulainen jääkiekkolegenda Markku Kyllönen paljastaa ohjelmassa pelaajauransa komeimman maalin. Kuva: Kimmo Kirves

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa pureudutaan tällä kertaa tunnetun joensuulaisen jääkiekkopersoonan Markku Kyllösen, 59, värikkäisiin pelaajauran muistoihin. Kyllösen kanssa käydään läpi paitsi käynnissä olevia jääkiekon MM-kisoja niin myös vuoden 1987 Kanada cupia, jossa Kyllönenkin oli pelaamassa.

Entinen huippuhyökkääjä toimii nykyään Jokipoikien U20-joukkueen päävalmentajana, ja ohjelmassa ruoditaan joensuulaisen jääkiekon ja Mestiksen nykytilannetta sekä Kyllösen ajatuksia valmentamisesta.

Markku Kyllönen paljastaa ohjelmassa myös pelaajauransa komeimman maalin ja ne pelaajat, jotka olivat hänelle erityisen tärkeitä ketjukavereita matkalla kohti NHL-kaukaloita.

Ajankohtaisia urheiluasioita käsittelevän ohjelman lopussa esillä ovat perinteiseen tapaan miinukset ja plussat urheilumaailmasta.

Markku Kyllösen kanssa keskustelemassa ovat Jarmo Sieviläinen ja Petri Siitonen Karjalaisen urheilutoimituksesta.

Aitiopaikalla-ohjelmat ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla sekä keskiviikkoisin kello 18 Radio Rexin taajuuksilla. Radiossa kuultavassa ohjelmassa Markku Kyllönen kertoo myös hänelle tärkeät biisit perusteluineen.

Ohjelmassa mm. mukana:

0–5 min: Ajatukset jääkiekon MM-kisoista, joissa on edessä huipennus, pudotuspelit "se valehtelee, jos yksittäinen peli määrittelee, missä mennään"

5–11.30 min: Kanada cupin huipputurnaus vuonna 1987 "ohuella kahden vuoden liigakokemuksella pääsin niihin karkeloihin"

11.30–15.30 min: Muistot NHL-kaudesta 1988–89 "jos olen ihan rehellinen, niin minulla oli kielellisiä vaikeuksia" "maalivahti Kelly Hrudey muistaa sen maalin varmaan vieläkin ja näkee siitä painajaisia"

15.30–18 min: Tärkeitä pelikavereita uran ajalta

18–23.30 min: Mikä sai Kyllösen lähtemään nykyisiin tehtäviin Jokipoikien nuorten valmentajana, ja millaista on päätoimisen valmentajan arki? "minua kiinnostaa yksilön kehittäminen" "jokaisella valmentajalla on stressiä"

23.30–28 min: Joensuun jääkiekon tilanne "Joensuussa pelaajien kehittyminen ei jää kiinni olosuhteista ja tietotaidosta"

28–30.50 min: Nykypäivän Mestis "jos suomalaista lätkää halutaan viedä eteenpäin, niin kyllä sarjat pitäisi saada auki"

30.50– min: Miinukset ja plussat urheilumaailmasta sekä Markku Kyllösen tausta Karpalon jalkapallomaalivahtina

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi