play

Lähteet: Malick Thiaw saa huippusiirron Schalkesta AC Milaniin

STT-Lehtikuva

Suomalais-saksalainen jalkapalloilija Malick Thiaw on saamassa huippusiirron Italian hallitsevaan mestarijoukkueeseen AC Milaniin. Asiasta kertovat Twitterissä toimittajat Gianluca Di Marzio ja Fabrizio Romano, jotka ovat erikoistuneet jalkapallosiirtoihin.

Romanon mukaan Thiawin siirtosumma on viisi miljoonaa euroa. Siirto on määrä vahvistaa maanantaina.

Keskuspuolustajana pelaava Thiaw, 21, on pelannut Schalken edustusjoukkueessa kaudesta 2019–20 lähtien. Schalke nousi täksi kaudeksi takaisin Bundesliigaan, ja Thiaw on pelannut täydet minuutit joukkueen kolmessa alkukauden ottelussa.

Thiawin äiti on suomalainen ja isä senegalilainen, mutta puolustaja on asunut koko ikänsä Saksassa. Hänellä on sekä Saksan että Suomen kansalaisuudet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Thiaw valittiin viime vuonna Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen, vaikka myös Suomen valmennusjohdossa olisi ollut topparille ottajia. Aikuisten maaotteluita Thiaw ei ole pelannut, joten topparin näkeminen Huuhkajissa on vielä mahdollisuuksien rajoissa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi