play

Lara Boko ja Lilian Young ravasivat Breeders’ Crownin finaaleihin

STT-Lehtikuva

Suomalaisten tammat menestyivät Breeders’ Crownin välierissä Solvallassa sunnuntaina. Oraviston Tallin Lara Boko oli ykkönen 4-vuotiaiden tammojen lähdössä. Rosenqvist-Kortesalmi-Karjalainen -kolmikon Lilian Young voitti 3-vuotiaiden tammojen välierän.

Suomalaisvoitolla aloitettiin välierät. Rosenqvist-Kortesalmi-Karjalainen -kolmikon kasvattama ja omistama Lilian Young pinkaisi keulaan. Jörgen S Eriksson sai matkalla ajaa maltillista vauhtia. Lilian Young piti johtopaikkansa loppuun saakka ja voitti ajalla 13,6a/2140m.

–  Lilian Young on kyllä nopea startista, mutta en haaveillut johtopaikasta. Askeleet osuivat tosi hyvin lankulle. Taktiikkaa piti muuttaa, kun saimme keulat, valmentaja-ohjastaja Eriksson sanoi.

Lara Boko häikäisi 4-vuotiaiden tammojen välierässä. Mika Forss ajoi tammalla eteenpäin radalta 12, ja valjakko eteni johtohevosen rinnalle. Lara Boko hankki otteen jo loppusuoran alussa ja meni helposti ykköseksi SE-ajalla 11,5a/2140m. Timo Nurmoksen valmentama Tammaderbyn sankaritar on ikäluokan kuningatar.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Voimia jäi paljon. Tamma on erikoinen tapaus, siksi en uskalla tulla kärryiltä pois edes seremonioissa. Lara oli tänään tosi hyvä. Alussa oli paha tilanne, kun edessä ollut hevonen laukkasi ja jouduin vaihtamaan selkää, mutta siitäkin selvittiin, Forss totesi.

Finaalit juostaan Eskilstunassa 13. marraskuuta. Ykköspalkinnot ovat 800  000 kruunua. Lilian Young sai finaaliin radan yksi ja Lara Boko kolmosen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi