play

Lara Boko ravasi ME-ajan ja otti 1,6 miljoonan kruunun voiton Breeders’ Crownissa – "Uskomattoman kova aika"

STT-Lehtikuva

Nokialaisen Oraviston Tallin Lara Boko on 4-vuotisikäluokan kuningatar Ruotsissa. Se vei 1,6 miljoonan kruunun voiton Breeders’ Crown -finaalissa Eskilstunassa sunnuntaina uudella ME-ajalla 10,8a/2140m.

Mika Forss ajoi Timo Nurmoksen valmentaman Lara Bokon varmasti johtopaikalle. Mika Haapakankaan Special Topmodel laukkasi heti alussa.

Lara Boko veti avauskierroksen 11,0-kyytiä. Daniel Redénin Glamorous Rain ravasi johtohevosen takana ja sai kiritilaa maalisuoralla. Se nousi tuntumaan, mutta ohi ei ollut asiaa. Marjo Kivimaan hoitama Lara Boko paineli varmasti ykköseksi.

–  Uskomattoman kova aika. Rata on hyvä, mutta se ei ole enää mikään kesärata. Aika ei ole tässä tärkein, vaan tärkeintä on olla ensimmäisenä maalissa. Lara Boko ei ole helpoin hevonen arkipäivisin eikä aina kilpailuissa, mutta juosta se osaa, Nurmos sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Lara oli vähän epävarma alussa, mutta lähti oikealla askellajilla. Lara oli päättänyt, että keulaan mennään. Volttilähdöissä oli uran alussa ongelmia, mutta on tamma muuttunut. Ranskan volttia voisimme kokeilla. Jos vain Lara saa olla terveenä, niin ensi vuonna kohtaamme kovat tytöt, Forss kertoi.

Lara Bokon voittoaika 10,8a on uusi 4-vuotiaiden tammojen ME-tulos 2  100 metrin matkalla. Entinen 11,0a oli Nurmoksen Marion Fouty Bon nimissä.

Lara Boko on kilpaillut urallaan 21 kertaa, ykkösiä on 12. Voittosumma on 9,2 miljoonaa kruunua.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi