play

Lara Boko ravasi suomalaisomistajille yli miljoona kruunua

STT-Lehtikuva

Daniel Wäjerstenin Great Skills ravasi 2,4 miljoonan kruunun voiton Stochampionatetin finaalissa Axevallassa Ruotsissa sunnuntaina. Nokialaisen Oraviston Tallin Lara Boko taisteli hienosti kakkoseksi.

Radoilta kuusi ja seitsemän lähteneet Great Skills ja Lara Boko iskivät yhteen heti lähtökiihdytyksessä. Great Skills oli ensin johtohevonen, mutta Wäjersten luopui keulasta, kun Mika Forssin päättäväisesti ajama Lara Boko tuli rinnalle. Avauspuolikas hurjasteltiin 07,5-kyytiä.

Vauhti pysyi reippaana, kun Lara Boko viiletti selvässä johdossa. Great Skills nousi kiriin loppusuoran alussa ja pinnisti ykköseksi uudella Ruotsin ennätyksellä 12,5a/2640m, tulos on myös ME. Timo Nurmoksen valmentama Lara Boko kesti kovan alkuvauhdin kunnialla. Se taisteli rehdisti, ja voittokin oli lähellä.

Lara Bokon kakkossija toi 1,2 miljoonaa kruunua. Tamman voittosumma nousi 5,3 miljoonaan kruunuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Timo Nurmoksen talliin meni voitto Stochampionatetin Consolationissa. Magnus A Djusen ajama Indira Split oli johtavan rinnalta vahvin ja eteni voittoon ajalla 13,5a/2140m.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi