play

Lentopallonaisten EM-turnaus päättyy alkulohkoon

STT-Lehtikuva

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen urakka EM-lopputurnauksessa päättyy tiistaina alkulohkovaiheen viimeiseen otteluun. Suomen kohtalon sinetöi Euroopan rankingin kakkonen Turkki, joka murjoi myöhään maanantai-iltana pakkovoiton edessä pelanneen Suomen kolmessa erässä 25–19, 25–12, 25–15.

Tappio oli Suomelle turnauksen neljästä ottelusta neljäs ja tarkoittaa sitä, että Suomi lähtee kotimatkalle, kun kuuden joukkueen lohkosta neljä parasta jatkaa pelaamaan pudotuspelejä Bulgariaan.

Edellisissä EM-kisoissa 2019 Suomi pani lopulta hopealle edenneen Turkin koville ja taipui vasta viidennessä erässä. Maanantaina yllätysvoitto ei ollut edes lähellä.

6–3-johtoasema avauserässä herätti toiveita, mutta vain hetkellisesti. Helpot virheet karsittuaan Turkki meni menojaan 25–19-erävoittoon. Koneet käyntiin saatuaan Turkki meni menojaan. Toisen erän Turkki ratkaisi karattuaan kymmenen pisteen johtoon jo erän puoliväliin mennessä, eikä kolmas erä ollut Suomelle yhtään sen helpompi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomi pelaa EM-kisoissa toista kertaa peräkkäin ja yhteensä neljännen kerran. Suomi ei ole vielä kertaakaan selviytynyt alkulohkovaiheesta jatkoon.

EM-kisojen viimeisessä pelissään tiistaina Suomi kohtaa Cluj-Napocassa emäntämaa Romanian.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi