play

Liedes, Andersson ja Suuronen KooKoon sankarit Mikkelin liiga-avauksessa

STT-Lehtikuva

Jääkiekkoliigassa viime kaudella 11 kertaa kohdanneet Jukurit ja KooKoo aloittivat uuden kauden samassa paikassa, missä mikkeliläisten kausi keväällä päättyi KooKoon voittaessa seitsemännen puolivälierän. Kouvolalaisjoukkue oli yhä maalin verran parempi lukemin 4–3.

KooKoon tehomiehiä olivat viime kauden paras maalintekijä Heikki Liedes (1+2) ja ruotsalaishyökkääjä Linus Andersson (2+1). Yllättäjäksi nousi vieraiden ainoassa ylivoimapelissä osunut Toni Suuronen (1+0). Urallaan yhä enemmän maaleja ali- (5) kuin ylivoimalla (4) tehnyt Suuronen, 27, on noussut liki vuosikymmenen kestäneelle liigauralle Haminan pesäpallokaupungista.

– Tonttini ylivoimassa on ollut kaikissa syksyn harjoituspeleissäkin maalinedustalla estämässä maalivahdin näkökenttää ja voittamassa irtokiekkoja. Raataminen ja alivoimapelaaminen on kuitenkin ollut koko urani vahvuudet, kuittasi keskiviikkona seitsemän alivoimavaihtoja pelannut Suuronen.

Jukurien maalivahti Frans Tuohimaa selvisi vaatimattomalla 14 torjunnalla. KooKoon neloskentässä laitahyökkääjä Suuronen ja sentteri Olli Korhonen laukoivat molemmat viidesti. Jukurit pelasi ylivoimaa lähes kymmenen minuuttia, KooKoo 51 sekuntia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Nelosketjumme sai kolmannessa erässä koko ajan paineen Jukurien päätyyn, kehui KooKoo-luotsi Olli Salo.

Kuka on Haminan toiseksi paras jääkiekkoilija, Toni Suuronen?

Mathias Hänninen pelaa Keuruulla KeuPassa Mestistä. KooKoon junnuissa on joku (Veeti) Väisänen. Jos hän olisi seuraava haminalainen liigapelaaja.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi