play

Liigan paras ylivoima sakkasi, mutta Jukurit voitti

STT-Lehtikuva

Mikkeliläisen Jukurien ylivoima on jääkiekkoliigan toiseksi parasta lukemin 24,14, mutta lauantaina hanat olivat tukossa TPS-ottelussa. Turkulaisvieras otti neljä kahden minuutin jäähyä, selvitti ne kaikki, mutta hävisi maalein 3–5.

–  Omiin virheisiin tämä kaatui, teimme vähän tyhmiä virheitä, TPS:n nelosketjussa pelannut alivoiman erikoismies Kalle Väisänen pohti.

–  Emme olleet tehneet kahteen peliin maaleja, onneksi nyt saimme. Syksy on ollut vaihderikas itselle ja joukkueelle, Jukurien Samu Tuomaala sanoi.

Erinomaisen alivoimapelaamisen lisäksi Väisäsellä on syytä hymyyn muutamasta muusta syystäkin. Nykytahdilla kausikohtainen otteluennätysmäärä (32) on menossa rikki, ja ensi viikolla pelaaja edustaa alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta Tshekin Ostravan viiden maan turnauksessa. Nuoret Leijonat valmistautuu Kanadassa vuodenvaihteessa pelattaviin MM-kisoihin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tshekissä tulee hyviä pelejä. Kyllä tässä jaksaa painaa, Väisänen vannoi.

Väisäsen kanssa joukkueessa pelaa Jukureille pisteet 2+1 viimeistellyt Niko Huuhtanen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi