play

Loimu jatkoi lentopalloliigan voittokulkuaan, Dardzansin huikeat tehot eivät vieneet Hurrikaania voittoon

Akaan Ali Fazli teki Kokkolassa 21 pistettä. LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI

Akaan Ali Fazli teki Kokkolassa 21 pistettä. LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI

STT-Lehtikuva

Raision Loimu kukisti viime kauden hopeajoukkueen Savo Volleyn 3–1 ja jatkaa näin tappioitta lentopallon miesten Mestaruusliigan kärkipaikalla. Lauantain voitto oli jatkoa viime sunnuntaille, jolloin Loimu kaatoi puolustavan mestarin VaLePan vieraissa yhdeksän vuoden tauon jälkeen.

Raisiolaisten hakkuri Joonas Jokela teki jälleen yli 20 pistettä, nyt 23. Yleispelaajista toisen polven pelaaja Sebastian Pozo Hernandez teki 15 ja Väinö Rahko 13 pistettä.

–  Voittoon ja omaan peliin voi olla tyytyväinen. Ainoa miinus tulee huonosta kolmannen erän alusta. Ei ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella. Sitä on tsempattava, Jokela sanoi.

Savo Volleyn tehokkain oli 15 pistettä kerännyt hakkuri Veikka Lindqvist. Yleispelaajista Michael Michelau teki 14 ja Andrus Raadik 13 pistettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Akaa-Volley cupin lopputurnaukseen

Akaa-Volley kukisti Kokkolassa Tiikerit 3–0. Ottelu kuului myös Suomen cupiin, ja Olli Kunnarin valmentama joukkue eteni ensimmäisenä joukkueena cupissa neljän parhaan joukkueen lopputurnaukseen.

Tiikerit on hävinnyt kauden kaikki kolme kotiotteluaan 0–3. Akaa-Volleyn lisäksi Kokkolasta täydet pisteet vieneet joukkueet ovat olleet Kyyjärven Kyky ja VaLePa.

Hakkurit Daniel Thiessen ja Ali Fazli olivat ainoat kaksinumeroiseen saldoon yltäneet pelaajat. Tiikereitä edustava Thiessen teki 18 ja Fazli 21 pistettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Jos voittaa 3-0, niin ei sillä juuri ole väliä, kuka tekee pisteet tai miten ne jakautuvatva. Toki muutaman pelaajan hyökkäys oli vähän vaisu, mutta hyvinä joukkuepelaajina hekin ovat iloisia voitosta ja kolmesta pisteestä, Kunnari sanoi.

PerPo haki vierasvoiton

Hurrikaani-Loimaan hakkuri Kristers Dardzans tehtaili huikeat 44 pistettä, mikä saattaa hyvinkin olla liigaennätys. Virallista tilastoa ei ole olemassa.

Hakkurin tehoilta ei kuitenkaan riittänyt voittoon saakka, sillä Perungan Pojat voitti Loimaalla 3–2 ja otti näin kauden ensimmäisen vierasvoittonsa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tämä on paras joukkue, missä olen Rovaniemellä pelannut. Välillä tuntui, että pelaamme vain yhtä miestä vastaan, sanoi kolmatta kautta PerPossa pelaava passari Lasse Jäntti.

Viime kaudella Italian liigan Perugiassa pelannut ja Mestarien liigassa pronssia voittanut Dardzans iski 77 passista 34 pistettä, syötti kuusi ässää ja otti neljä torjuntapistettä. Hurrikaani teki seitsemän pistettä vieraita enemmän, mutta myös virheitä paljon enemmän.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi