play

Loimu kukisti Ettan sekä cupin että Mestaruusliigan ottelussa

STT-Lehtikuva

Raision Loimu voitti sunnuntaina Oulun Ettan puhtaasti 3–0 lentopallon Mestaruusliigassa. Ottelu oli samalla cupin ensimmäisen kierroksen ottelu.

Normaalitilanteessa Loimu olisi voitolla päässyt cupissa puolivälieriin Savo Volleytä vastaan, mutta kyseinen ottelu pelattiin jo lokakuussa. Näin tulos tarkoitti Savo Volleyn pääsyä lopputurnaukseen.

–  Systeemi oli tällä kaudella erikoinen. Tuosta Savoa vastaan pelatusta ottelusta sen verran, että meidän valmentajalle kerrottiin vasta pari tuntia ennen sen olevan myös cupia, sanoi Loimun passari Tomi Saarinen.

Jos Etta olisi voittanut ottelun, se olisi edennyt cupin puolivälieriin Savo Volleytä vastaan ja kyseinen ottelu olisi pelattu 2. tammikuuta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Raision ottelussa Saarinen joutui urakoimaan, sillä Loimun vastaanotto oli selkeästi huonompi kuin Ettan. Hyvien vastaanottojen luvut olivat prosenteissa 33 ja 59.

–  Jos pallo vain saadaan minulle, pystyn toimittamaan sen kovakätisille iskijöille ja he laittavat palloa rataan. On ne toki välillä vaativiakin, Saarinen korosti.

Hakkuri Ali Fazli teki Loimulle 16 ja yleispelaaja Kristaps Smits 15 pistettä. Nuutti Niinivaara ja Eetu Pennanen tekivät vieraille 11 pistettä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi