play

Lukko jatkoi paikallispelien dominointia – Ässät jäi taas tylysti jalkoihin

STT-Lehtikuva

Rauman Lukko on dominoinut paikallispelejä Porin Ässiä vastaan jo pidemmän aikaa. Edellisen kerran Ässät on paikallistaiston voittanut 28. joulukuuta vuonna 2019. Sen jälkeen on pelattu 11 ottelua Lukon komennossa.

Lauantaina peli Porissa päättyi tylysti 0–6 (0–1, 0–0, 0–5). Tämän kauden paikallispelien maaliero on kahden ottelun jälkeen Lukon eduksi 11–1. Luvut ovat porilaisten kannalta järkyttäviä.

–  Olen todella pettynyt itseeni ja koko joukkueeseen. Ei se voi mennä niin, että pelaajat tulevat jäälle yrittämään mitä heitä huvittaa. Tähän pitää puuttua, eikä tämän voi vaan antaa mennä läpi sormien, Ässien kapteeni Jarno Kärki puhalsi.

Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin oli hänkin pettynyt mies. Ässien päätöserän suoritus oli niin huono.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Viimeinen erä oli karmea. Oli anteeksiantamatonta, kuinka yksin jätimme maalivahti Linus Söderströmin, joka tarjosi meille mahdollisuuden voittaa. Nyt kaivataan tekoja eikä puheita, että tilanne kääntyy, Selin sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi